BEMÆRK: I øjeblikket, hvor vi introducerer det nye website – er alt gratis.

Disse betingelser gælder for alle køb af annonce-tid og fremhævningsprodukter på Showpart.com (herefter “Sex & Erotik”)

Betaling,
Betaling for en annonce skal ske straks efter oprettelse af annoncen. En annonce er først synlig på Sex & Erotik når der er betalt for annoncen. Når du køber annonce-tid, kan du vælge mellem Annonce-dage (som er et antal dage) og Annonce-abonnement (som er et abonnement).

Annonce-dage er en tidsbestemt annonce, og slettes automatisk derefter.
Annonce-abonnement er en løbende annonce, og fortsættes indtil den opsiges.

Det er muligt at betale med de mest gængse betalingskort, samt MobilePay.

Straks efter dit køb, uanset om det er køb af et antal dage, eller om det er køb af et abonnement, fremsender vi en kvittering til den e-mail adresse du har angivet ved oprettelsen af konto og annoncen.

Ved Annonce-dage,
Annonce-dage slettes annoncen automatisk, efter de bestemte antal købs-dage. Derefter skal annoncøren, gentage sit annoncetilbud ved ny annonce.

Ved Annonce-abonnement og opsigelse,
Annonce-abonnement fortsætter automatisk, indtil annoncøren opsige sit abonnement, ved at logge ind på din konto og vælge “Stop abonnement”.

Hvis du ønsker hjælp til dette, kan du kontakte vores support, der altid står parat til at guide dig.

Ændring af betalingskort,
Ønsker du at benytte et andet betalingskort til din betaling, kan du selv udskifte dette via din konto på Sex & Erotik. Efter ændringen vil fremtidige betalinger ske med det nye kort. Vi gemmer ikke dine komplette kortoplysninger, men blot en såkaldt “ticket” som benyttes til betalingerne, sammen med de første og sidste cifre af dit betalingskort, så du altid kan se hvilket kort er tilknyttet dit abonnement.

Fortrydelsesret,
Da det købte produkt tages i brug straks efter betaling, er købet ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til Lov om Forbrugeraftaler, gælder den i loven indeholdt fortrydelsesret ikke ved fjernsalg af tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse.